20 de juliol 2009

CASTALLA NETA ÉS COSA DE TOTS


M´imagine que tots sabreu d´on són aquestes imatges: a l´eixida del poble per la carretera de Saix. Pareix que hi ha gent que no es destorba en llegir, ni en informar-se d´on es pot tirar aquest tipus de deixalles, però, encara que només siga en castellà (què hem de fer si l´Ajuntament segueix despreciant la nostra llengua) diu clarament que només es pot tirar brossa orgànica. No sé si qui ha vingut a descarregar una furgona plena de brossa sap què significa "orgànica", però per ací veiem, entre altres coses, un matalàs, una tele... i ni tan sols han sigut per a tirar-ho als contenidors. No, en terra! Ja vindran a recollir-ho. Tenim un ecoparc, tot el poble sap on està i més o menys el seu horari, i a més a més, un servei de recollida a domicili cada dues setmanes per a objectes de gran tamany. La pregunta és: si tots ho sabem, per què han vingut a tirar tot açò ací? La resposta: un dels grans problemes de Castalla és la manca de civisme d´una minoria.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'invisme ens invaeix, a Castalla i a tot arreu. Desgraciadament és una epidemia molt estesa.

Ara bé, en el cas vostre igual la culpa la té el cartell. Si estigués escrit en valencià potser la gent entendria millor el missatge...

administrador ha dit...

Sí, és una mostra de que ni l´Estatut d´Autonomia ni la Llei d´Ús i Ensenyament del Valencià han servit per a res, ben al contrari, han desactivat la lluita per la llibertat del nostre País.