15 de maig 2009

NOU BUTLLETÍ INFORMATIU DE NATURA I GENT

El grup ecologista local Natura i Gent ha editat el seu butlletí número 5. El podreu trobar en la Fira de Sant Isidre, i pròximament en el blog naturaigent.blogspot.com. En ell hi ha un monogràfic sobre el Paisatge Protegit de les serres del Maigmó i el Sit, així com notícies i articles d´opinió. Natura i Gent també us recorda que per a diumenge 17 de maig hi ha una excursió a la serra de la Solana, des de la Canyada de Biar. El lloc d´eixida serà la Cafeteria Argentina, a les 8.15 del matí.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fins al cap damunt de la Replana ha pujat una pala de les grans, d'eixes que rasquen els penyals, i aquell camí sembla ara preparat per a rebre la "Paris-Niza".
No m'agrada desconfiar d'entrada, per això ho pregunte: Algú sap qué es el que passa?

Reclot.

administrador ha dit...

Resposta al comentari anònim:
Segons la informació que m´ha arribat, de moment podem estar tranquils. El propietari del Carrascar ha fet arreglar el camí de pujada a la Replana per a que puguen gaudir-ne els senderistes i els ciclistes, i a més a més pensa senyalitzar-lo. No té res a veure amb cap central eòlica. De moment encara no hi ha res aprovat.

Anònim ha dit...

Gràcies, senyor administrador. En tornar per allà dalt m'ho miraré amb altres ulls, tot i que, tanta facilitat ens ve gran als senderistes i de p.m. als flipats dels quads i els 4x4.


RECLOT