27 d’agost 2010

LA FONT DE LA CARRASCA, SECA.




Fa 3 anys vaig ficar un post en el que ja vaig donar la veu d´alarma sobre la situació de la font de la Carrasca. El mes passat estava quasi seca, i a dia d´avuí ja no ix aigua de la font, només algun petit regallet que es perd entre les pedres i no arriba ni a omplir la canaleta. La bassa buida i els peixos morts. I com ja vaig dir, una font que tota la vida ha brollat, i ha donat de beure a qui passava per allí, a més de ser una pèrdua irreparable, també és un símbol: un símbol de ruïna, de deixadesa, una evidència d´una política nefasta per al poble.
La política hídrica - ambiental - urbanística de Castalla ha sigut la gallina dels ous d´or. Uns quants han matat la gallina i se l´han menjada, i ara no tenim ni gallina ni ous, i d´ací a uns anys, la manca d´aigua serà un problema del que no sabrem còm eixir perquè no l´hem sabut conservar quan hi havia. Els qui s´han menjat la gallina, ara tindran la panxa plena, i els qui ens hem quedat sense gallina ni ous, estarem plens de preguntes sense resposta.
Al País Valencià, l´única política hídrica que el PP ha fet, ha sigut demanar el transvassament de l´Ebre. No tenien prou amb acabar-se la nostra aigua, que damunt també volien deixar a la gent del Delta de l´Ebre sense el recurs que els dóna la vida, i de pas, crear enfrontaments amb Catalunya que no porten enlloc. Per a ells, l´aigua és un negoci, és satisfer les ànsies de lucre d´uns quants constructors insaciables. I també és la garantia de permanència en el poder util·litzant la propaganda mitjançant la seua màquina d´idiotitzar que paguem entre tots: Canal 9. (http://www.youtube.com/watch?v=CXKRNNQxmoA) I com vaig dir també, els qui heu votat al PP sou còmplices de tot el que ens passa i que ens passarà.
FOTOS: 26 - 8 - 2010.

3 comentaris:

jordi kukat ha dit...

Eixe últim comentari m'ha agradat, ja que és vergonyós com a pesar de tot el que estan fen la colla de mafiosos de Camps i companyia, encara la gent tornarà a votar a l'escòria corrupta del País Valencià.

Bah! tranquils. Una volteta per missa, i la consciència tranquila.

administrador ha dit...

Bé, encara queden 9 mesos, amb una poca de sort per a ells, aconseguiran que si els han de jutjar siga en passar les eleccions, i ja s´ho apanyaran per a que no els passe res. I amb molta molta molta sort per a nosaltres, a veure si abans d´eixos 9 mesos en podrem veure a algú d´ells entre reixes, i fa que la gent es desperte. (Això sí, si tanquen a algú del PP no esperem que el traguen a Canal 9).

Sergio ha dit...

Totalment d'acord Josep.

Salutacions.