13 de juny 2010

SALVEM EL PLA DE LES CAVES. SALVEM EL PAÍS.





Des d´ací us vaig a remetre al blog de Quina Castalla Volem: http://www.quinacastallavolem.blogspot.com/, més que res perquè allí explica ben detalladament què es pretén fer en l´adaptació al PGOU de Castalla, i quins interessos ocults hi han (o no tan ocults...). Resumint: algunes zones catalogades com a Forestals d´Especial Protecció van a ser rebaixades a Agrícoles Comuns: això significa que en uns terrenys on no es podia construïr, ara es podrà fer amb només 10.000 m2. Alguns d´aquests terrenys són antics bancals que es van quedar abandonats fa molt de temps, i ara s´han convertit en pinars. Altres són llomes cobertes de pinar adult. Cal afegir que canviar un terreny forestal a agrícola NO ÉS LEGAL. I tot, perquè el propietari d´aquestes terres és un senador del PP. El seu nom és Juan Rodríguez Marín, el qual té una empresa amb el més que sospitós nom de Villas Rústicas Montaña de Catí, així que no pot estar més clar.
Aquesta adaptació, si no ho impedim, s´aprovarà a finals de juny en un ple extraordinari, ací us aniré informant de la data perquè hem d´assistir-hi de forma massiva, a veure si els cau la cara de vergonya, per anar a aprovar aquesta "adaptació", si van a ser capaços d´eixir al carrer i mirar-nos a la cara. Si van a tindre encara la poca vergonya de tornar a demanar-nos el nostre vot.
Això tira per terra una de les meues teories: pensava que en el PP encara quedava algú honrat. En 2007 vaig fer un escrit ací mateix donant la meua confiança (que no el meu recolzament) a José Luis Prats, als pocs dies de ser elegit, i demanar-li que fera un canvi a la nefasta política urbanística del seu antecessor Juan Rico, el mal més gran que havia tingut el nostre poble des de 1939. Però no ha sigut així. Pensava que Prats només anava a preocupar-se d´omplir la seua butxaca amb un sou de 64.400 euros anuals, de censurar als grups locals Pellikana i Entelèkia, a privatitzar terrenys per afavorir a empreses privades (Col·legi Muntori i escola infantil), a seguir incomplint la Llei d´Ús i Ensenyament del Valencià, al continuar marginant la nostra llengua, a afavorir les afiliacions masives d´estrangers al PP per assegurar-se la majoria al seu partit... però no. També s´ha dedicat a continuar amb el desastre urbanístic del nostre poble. Definitivament: en el PP no hi ha ningú que valga la pena.
Hem de recalcar que l´experiència amb Castalla Internacional no pot ser més negativa: tenim un "pegat" de formigó als Campellos que es va estenent com una taca d´oli sobre el mapa, això sí, d´un oli pudent, una població "importada" que en general no s´integra ni té la més mínima intenció de fer-ho, que no ens aporta res, que no produeix, només consumeix... i que està saturant els serveis públics que paguem tots. Que no ha beneficiat en res als constructors locals, perquè l´empresa que l´ha feta no és de Castalla. Que no ha servit per crear ocupació, ni per al comerç local. Només hi ha que veure la quantitat de tendes que s´han tancat al poble des d´aleshores, i que el nombre de parats a Castalla, en abril de 2010 és de 1086, quan fa just 5 anys només era de 325. Hem multiplicat el nombre d´aturats per més de 3!!! I deien els del PP que les urbanitzacions ens donarien feina. Ja ho hem vist...
Està clar què significa el PP: atur, corrupció, Gürtel, malbaratament de recursos públics, golf, propaganda, grans esdeveniments, obres faraòniques, marginació de la nostra llengua, Cabanyal, IVEX, amiguisme, església, Opus Dei, privatitzacions de serveis públics, homofòbia, Terres Mítiques i Marines d´Or, Agua para Ellos (que no para Todos), paelles gegants, escoles en barracons, llistes d´espera en hospitals, incompliment de la Llei de Dependència, fòrmula 1, dèficit, Canal Camps, Fabres, Ricardos Costa, permissivitat amb les accions terroristes del GAV, complicitat amb el franquisme, PAI´s, macrourbanitzacions salvatges, castellanització, Espanya Una Grande i Libre, persecucions i censura... AÇÒ NO ÉS UNA DEMOCRÀCIA!!!
Els qui heu votat al PP heu votat tot això, a veure si desperteu d´una puta vegada i deixeu de seguir promovent tota aquesta llista de greuges al nostre País. Queda un any, en el qual encara seguirem veient més coses. NO N´HEU TINGUT PROU? És que voleu que seguisquen destrossant el País? Els qui voteu al PP sou còmplices de tot.
El problema és que no tenim una alternativa creïble. El PPSOE també ha fet una oposició blana, ridícula. No tenen propostes per a la normalització democràtica, ni lingüística, ni mediambiental, ni cultural. No són l´alternativa. I no se´ns ha oblidat que van pactar amb el PP un Estatut de la Vergonya. No sabem on està amagat el PSPV (o ara li haurem de dir PSCV?...)
Hi han ALTRES OPCIONS. Hi han ajuntaments governats per partits diferents al PP i al PSOE, que han demostrat que hi han altres maneres de governar, que és possible la democràcia, la transparència, la participació ciutadana, la informació vs. la propaganda, l´honradesa... Però per a que el canvi siga possible, hem de passar del bipartidisme caduc i apostar per opcions noves, que córrega l´aire fresc i que s´emporte l´olor a podrit que fa el nostre País des de fa temps.
Pensa globalment, actua localment. Recorda açò l´any que ve quan vages a votar. Està en les teues mans.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

On està l'oposició del BLoc? La del PSOE és blaneta, però l'altra no es veu per enlloc.
La millor oposició al PP actual és el mateix PP... Manda huevos!!

administrador ha dit...

No ho penses, en el PP, la disciplina de vot és molt més estricta, ves a qualsevol plenari i mira què voten els regidors "potistes". Quantes vegades han votat en contra de les propostes del PP? I quantes vegades han votat a favor de les propostes del PSOE i del BLOC? I què t´apostes a que ningú d´ells té el que hi ha que tindre per a votar en contra de l´adaptació del PGOU?
Segurament, l´oposició del BLOC seria més dura si més gent participara amb nosaltres, si creus que no ho és, vine, dis-nos què faries tu, i mulla´t. El BLOC està obert a tothom.

administrador ha dit...

...I si creus que a les Corts Valencianes, l´oposició de Compromis també és blaneta, entra en youtube i busca les intervencions de Mònica Oltra.

Anònim ha dit...

paneta eixe es un fill de puta com ke com a ell no li agrada pasetjar , si no estar en sabina vol destruir el plascaves , si no vol k el tiren al raboses val la pena k u deixe estar paneta vesten en sabina i vesten de castalla gordo cabro

administrador ha dit...

Us demane que no fiqueu insults ni referències a la vida privada de ningú en els comentaris. Gràcies.

Anònim ha dit...

"una població "importada" que en general no s´integra ni té la més mínima intenció de fer-ho, que no ens aporta res, que no produeix, només consumeix... i que està saturant els serveis públics que paguem tots". Tú que acusas de homofobia, mira en el diccionario qué es "xenofobia".
Que los ingleses no se integran, ¿será que se esfuerzan en aprender español y les hablais en un dialecto minoritario?.
Que nos aportan nada, una cultura abierta, un idioma mundial, buen trato al forastero....
Que no producen, sólo consumen. Se llama jubilación, significa que han llegado al punto "yo ya he trabajado suficiente, que trabajen otros".
¿Saturando los servicios públicos que pagamos todos?, y ellos con el IVA que pagaron por sus viviendas, por la gasolina, por la comida...
Cuando los ingleses dejen de venir, todos pastores, que con animales en medio de la montaña es donde mejor estareis.
Los ingleses son muy buenas personas y bienen a pasarlo bien, si supierais algo de ingés descubririais un mundo que esta a vuestro alcance.

administrador ha dit...

No es tracta de xenofòbia, es tracta de que a Castalla s´ha fet una mala planificació urbanística, una urbanització que si la gent té una mica de memòria, en un principi era il·legal, abocaven l´aigua residual a una bassa, prenien l´electricitat de forma irregular, i l´aigua sense comptadors des de l´obra, què passava amb l´estudi d´impacte ambiental?... A ells els van enganyar, els van vendre una cosa que no era veritat. Ha sigut un fracàs, compta els aturats que tenia el poble en 2005 i els que hi han ara, s´han multiplicat per més de 3, mentres que a l´Estat espanyol, només per 2.
Et demane que no faces demagògia, dis-me la quantitat de pastors que hi havien en el 2000, quan encara no s´havia començat a construïr la urbanització dels Campellos.
I per últim, et torne a dir que els anglesos no s´han integrat. Jo treballe de cara al públic, em trobe tots els dies desenes d´anglesos, i encara no n´he vist a cap que haja aprés valencià, ni crec que tinguen cap intenció de fer-ho.

administrador ha dit...

Afegit a la resposta a l´anònim anterior:
El que tu estàs promovent és l´autoodi. Cap cultura és superior o inferior a les demés, totes són igual de vàlides, tant l´anglesa com la valenciana, però la que hem de mantindre i transmetre a les generacions futures és la NOSTRA, la valenciana, i si no ho fem, acabarà per extingir-se.
A més a més, veig que tens el mateix concepte del progrés que té el PP: major progrés = més hectàrees reblides de formigó. Ja heu vist quin ha sigut el resultat d´apostar pel sistema econòmic del formigó: més de mig milió d´aturats a tot el País Valencià.

Anònim ha dit...

Al pepero anonim que ha escrit abans, els unics que feu xenofobia sou vosatros, odieu al vostre propi país, esteu fent desapareixer la llengua, la cultura, destroseu tot lo que pilleu per davant, el territori, els pobles, el cabanyal, els boscos, la costa, el interior..... ¿Perque no ten vas tu a pasturar el ganao a Madrid?

administrador ha dit...

Per favor, us demane que sigueu respectuosos amb els vostres comentaris. No vull eliminar-ne cap perquè respecte la llibertat d´expressió (no com en altres llocs...), però feu bon ús d´ella.

administrador ha dit...

I ara, el PPSOE pacta amb el PP que els funcionaris de la Generalitat Valenciana no estiguen obligats a saber valencià. Així es garanteixen els drets de la població que parla la nostra llengua? Són igualets!