10 d’agost 2007

CRISTINA NARBONA VISITA TORREVELLA

La ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, va visitar ahir les obres de la dessaladora de Torrevella. És una aposta per proveïr d´aigua una zona deficitària amb el menor impacte ambiental, i el més important, sense perjudicar ningú. El PP continuarà reclamant l´aigua de l´Ebre encara que siga a costa de fer retrocedir i salinitzar-se el Parc Natural del Delta de l´Ebre, i de continuar creant enfrontaments entre Múrcia i el País Valencià d´una banda, i Aragó i Catalunya per l´altre, dividint Espanya com bé saben fer ells, i encara que siga a costa de realitzar un transvassament de centenars de quilòmetres amb un preu que la Unió Europea no està disposada a subvencionar per ser insostenible, que nosaltres tampoc podem pagar, i que afectaria a alguns espais naturals del País Valencià.
Tot i això, la millor solució al dèficit hídric, és, individualment, l´estalvi, i col.lectivament, una moratòria urbanística urgent.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha encara gent que no ho entén, i altres que no volen que ho entenguem, que l´aigua dels rius sempre ha anat al mar, i deu de seguir anant al mar, si no s´acabaria la vida marina, i també la del Delta de l´Ebre.
Els interessos econòmics d´alguns continuen primant sobre la conservació de la natura.

Anònim ha dit...

Amb la dessaladora de Torrevella, aquells que demanaven "agua para todos", ja en tindran. I després, què? De què viurà el PP del País Valencià?