03 de gener 2010

10 ANIVERSARI DE NATURA I GENT


El grup Natura i Gent, de Castalla, celebra en 2010 el seu 10 aniversari, amb un bon grapat de propostes al llarg de l´any. A més a més del complet calendari d´excursions trimestral, organitzades conjuntament amb el Centre Cultural Castellut, a l´igual que l´any passat comença l´any amb el Dia de l´Arbre, amb una repoblació el dia 31 de gener, i per a febrer, tres activitats que de ben segur interessen a una part del poble: per al dia 3 de febrer, la projecció del vídeo Ordesa 2009, per al dia 14, una ruta fotogràfica pel terme amb motiu de la florida de l´ametler, i per al dia 24, una xarrada sobre apicultura ambiental.
Per a la resta de l´any, algunes de les activitats són les següents: xarrades sobre canvi climàtic, turisme comunitari i l´actual situació del Pla Eòlic Valencià. La celebració en juny del Dia Mundial del Medi Ambient, una donació de sang, la continuació del GR-7 cap al sud, amb l´etapa Castalla-Elda, una expedició per al pont del 9 d´octubre encara per determinar, i si fóra possible, una trobada amb la realització de cursets i convivència al CEMACAM Els Molins, de Crevillent, on podran participar diversos grups.
A més a més, Natura i Gent s´ha integrat en la web http://www.alcoiacomtat.cat/, juntament amb grups d´ambdues comarques de diverses inquietuds, entre ells la Colla Ecologista La Carrasca, d´Alcoi, l´associació gastronòmica El Menjador, també d´Alcoi, diversos casals culturals i alternatius, o diversos grups musicals, com els castelluts Pellikana.