19 de juliol 2009

ÈXIT DE "S.O.S. FONT ROJA"





Dijous 16 de juliol, com ja us vaig anunciar en una notícia anterior, la plataforma "Font Roja deTots" va organitzar una concentració a la Plaça d´Espanya d´Alcoi. Consistia en formar un text humà: "S.O.S FONT ROJA". Els assistents havien d´anar de negre, o amb roba fosca, per poder destacar sobre el sòl de la plaça, ocupant-la gitats sobre les lletres de paper, i com podreu veure a la foto s´aconseguí una gran assistència. Un petit grup de Castalla, membres de Natura i Gent, van fer acte de presència per recolzar la causa. Calien 150 persones per formar el text, però es superaven amb escreix les 500. A més a més, al capdavant, dues fileres d´assistents amb una pancarta amb una lletra cadascun, formaren les frases: "LA FONT ROJA TAMBÉ ÉS NOSTRA" i "HOTEL FORA DEL PARC". L´acte va estar amenitzat per un grup de batukada

2 comentaris:

Castalla Plural ha dit...

Els peperos volen carregar-se tot, en nom del desenvolupament econòmic que probablement afavorirà a algun amiguet seu i als que posen la mà.
Sempre és igual.

administrador ha dit...

El problema és que ho saben vendre tan bé, que els seus votants no poden concebre el desenvolupament econòmic sense la destrucció ambiental, i d´això se n´aprofiten.