10 de juliol 2009

EN DEFENSA DE LA FONT ROJAEl 16 de juliol, acció de carrer en defensa de la Font Roja

L'assemblea de la campanya "La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural" durà a terme una acció de denúncia contra la construcció de l'hotel de la Font Roja, que impulsen el govern municipal d'Alcoi i la Diputació d'Alacant.
La moguda consistirà en la formació d'un text en defensa de la Font Roja amb els cossos de les persones participants (que haurem de ser almenys unes 150; si en som més, molt millor).
Per això l´organització necessita molta gent que vulga participar. Per a fer-ho, simplement hauria d'estar en la plaça d'Espanya, el dijous 16 de juliol, abans de les 8 de la vesprada. Ha de vindre vestida de negre o amb roba fosca (per a destacar sobre el terra de la plaça). Es calcula que la moguda no durarà, en total, més de mitja hora. Hi pot participar gent de totes les edats, també xiquets i xiquetes.
Per a garantir que l'acció siga un èxit és necessari que tota la gent que vulga participar ho confirme, com més prompte millor, enviant un correu amb el seu nom, un telèfon i una adreça electrònica de contacte a fontrojadetots@gmail.com, o a l´Apartat de Correus 252, 03800 Alcoi.
Informació facilitada per l´Assemblea de Maulets de l´Alcoià.