22 de juny 2008

A TOT EL POBLE DE CASTALLA


Després del show que van muntar Paneta i Lino a la casa de cultura amb el motiu de la reunió organitzada pel col.lectiu "Quina Castalla Volem?", crec que és necessari que fem algunes reflexions: en veritat ens havíem cregut que anaven a comptar amb l´opinió del poble per a construïr la Castalla del futur? Ara veiem que no, que anaven a seguir fent el que els donara la gana. No he canviat mai l´opinió que tenia d´ells. Paneta, manipulant el tema, i donant-li la volta, venent la burra i esquivant les preguntes, i Lino, en la seua línia de xuleria intolerable, a la que ja ens té acostumats, faltant al respecte al poble. Què anem a fer, si no donen més de si? Mentrestant, el teix de la foto, que segons la llei està prohibit transplantar-lo, al tractar-se d´un arbre protegit, s´ha mort, indefens front al poder destructor del PP. Pensem que a l´igual que el teix, també s´ha mort la confiança i les esperances que alguns teníeu del nou equip de govern de Castalla. Jo no he cregut mai en els canvis que anunciaven. Són els mateixos, pensen igual que els anteriors, si no, no estarien on estan. La diferència és que aquests s´han disfressat de demòcrates per pura conveniència. Tampoc els haguera calgut, perquè tenen majoria absoluta, i mentres el poble no s´entere de res, la seguiran tenint de 4 en 4 anys. Se´n foten del poble, es torquen el cul amb els 3400 vots que van traure, perquè saben que d´ací a 3 anys, encara en tindran més. Més vots per a seguir torcant-se el cul, per a perpetuar-se en el poder, i amb la novetat de que ara s´han dedicat a expoliar, no sols els nostres recursos naturals, sinó també les arques municipals, puix de tots es sabut el sou astronòmic de l´alcalde, superior als sous d´alcaldes com els de Cáceres, Albacete, Girona, Lleó, Còrdova, i quasi el doble que el de Tarragona. Nosaltres ens podem indignar tot el que vulguem, ens podem donar cabotades contra les parets, i ells, des de la seua trona, se´ns riuen a la cara. Saben que amb un poble enganyat, manipulat, desinformat i dòcil no els traurà ningú del seu castell. Espere els vostres comentaris.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy buenas.
Estic totalment d'acord amb el teu comentari, però magradaria que aquest blog fora un espai de coneiximent i defensa del medi ambient.
Crec que es un plus per al blog que es faça la menor política possible i que no es prenga part en favor de cap partit polític. Aixó si, critiar totes aquelles actuacions que per acció u omisió perjudiquen el nostre entorn natural.
salut!

Anònim ha dit...

És possible, però crec que en aquest cas, la immensa majoria del poble està en contra del que s´ha fet, de còm s´ha fet, i de còm ha reaccionat la gent del PP, per un costat, a la defensiva, amb l´argument de que a l´ajuntament està l´expedient que han fet els tècnics, i per l´altre, a l´ofensiva, faltant al respecte a tots i totes els qui ens n´hem oposat. A un alcalde i a uns regidors que cobren els diners que cobren per la seua feina no els n´hem de deixar passar ni una.

Pettylux ha dit...

Hola, estic totalment d'acord amb tu, administrador.
El que han fet no s'ha d'oblidar, i el seu gest, encara que valent, d'anar a l'assemblea, es va convertir en allò que tu dius, una expressió de xuleria i "qui manen som nosaltres i ja està". Jo sóc optimista, s'ha de treballar poquet a poquet per a les properes elecciones, o les següents... Algun dia s'ha d'acabar tanta prepotència.
Salut!
Rafa

Anònim ha dit...

Hola Rafa! Gràcies pel teu comentari. He estat mirant el teu blog, si et pareix bé, et puc crear un enllaç.
Salut!