06 de desembre 2007

MÉS CORRUPCIÓ A MÚRCIA


Pel que es veu el destí de l´aigua que els del PP volien furtar a l´Ebre no era el de la soferta agricultura. A Totana, els interessos urbanístics i el mal ús que l´alcalde va fer del seu càrrec l´ha portat a la presó. Constructors, regidors, funcionaris... tots els qui planificaven el futur urbanístic del terme de Totana estan en el punt de mira de la justícia. A vore si l´empresonament d´aquest alcalde del PP serveix per a que altres que vinguen darrere s´ho pensen dues vegades, i per a fer vore que qui la fa, la paga.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

PP = corrupció.
En les eleccions municipals, els votants van premiar la corrupció, doncs a la majoria de pobles on hi havien causes pendents, quasi tots governats pel PP, han tornat a guanyar.

Anònim ha dit...

el que demostra que: o eres tonto i votes a el que esta furtan-te dinrers, o t'an fet tonto perque es fan creure que el que esta furtante diners en realitat no esta fent-ho i gràcies a ell es construix tant i tots tenim faena.

Anònim ha dit...

I si tenim faena, i els diners els necessitem per a pagar els preus astronòmics dels pisos o xalets que estan construïnt, damunt ens tenen pillats dels ous. Tenen el negoci "perfecte". La trampa és que els recursos naturals són limitats, i més a terres seques com Murcia o el País Valencià.

Anònim ha dit...

I damunt que ens han fet tontos, estem pillats dels ous, esgoten els recursos naturals, van i ens tanquen la tv3....

administrador ha dit...

Això de la TV3 és una mostra més d´una censura cada vegada menys encoberta, i de que "lo tienen todo atado y bien atado" per a eternitzar-se en el poder.

Anònim ha dit...

L´avarícia del PP i dels seus amics constructors no coneix límits.