09 de juliol 2008

MÉS CORRUPCIÓ

L´alcalde del Poble Nou de Benitatxell (La Marina Alta), Juan Cardona, i la 1ª tinent d´alcalde, han estat detinguts per un pressumpte cas de corrupció urbanística. Se´ls acusa d´haver demanat 50.000 euros a un veí per a requalificar-li un terreny. Els dos detinguts pertanyen a un partit independent, format majoritàriament per anglesos. Recordem que la tinent d´alcalde detinguda va fer el seu discurs d´investidura en anglés, per a gran indignació dels veïns del poble (no sabia jo que l´anglés i el castellà eren ara les nostres dues llengües oficials). La població estrangera del Poble Nou de Benitatxell arriba al 64%, principalment britànics (de fora vindran que de casa ens tiraran... i els amos es faran). També ha estat detingut un empresari alemany que actuava com a intermediari.
A la capital de la Marina Alta, Dénia, una moció de censura furta l´alcaldia a la socialista Paqui Viciano, y cau a mans de la dreta (PP i un partit independent), amb l´ajuda d´un regidor trànsfuga. Tot indica que el rerefons de la moció de censura era una motivació urbanística. Els promotors urbanístics estan encantats amb el canvi de govern. Mal futur té l´esquerra al nostre país quan ja veiem on estan els interessos, la gent no coneix la vergonya ni la decència, i la delinqüència urbanística, segons qui la faça, està ben vista pel poble.

3 comentaris:

Jose ha dit...

Vergonya tinc de pertànyer a un poble, el Poble Nou, on a la gent li interessen més els diners que cap altra cosa. On els residents, la majoria, passen del poble i voten per simpatia als seus semblants. I on l'alcalde se n'ha aprofitat d'això. Com diuen al Poble nou, encara li passa poc.

Anònim ha dit...

Hui dijous 10 de juliol a partir de les 20:00, Pellikana seràn entrevistats i tocaran en directe acustic en el programa que Santi Mataix realitza a La Fresca FM: "De Mitja en Mitja".

Podeu escoltar l'especial Pellikana en dirècte per l'internet: www.lafrescafm.com

Si voleu rebre informació pellikanuda, concerts, concursos... envieu un e-mail a pellikana_news@hotmail.com

Anònim ha dit...

Al primer comentari, gràcies per l´opinió d´un veí del Poble Nou de Benitatxell, no esperava jo tindre lectors d´arreu del País Valencià... I molt bona la foto!!!
Al segon comentari, gràcies per fer-m´ho saber, després del que va passar a la Trobada, TOTS SOM PELLIKANA. PER LA LLIBERTAT D´EXPRESIÓ!!!