25 d’octubre 2007

RAJOY SE´N FOT DEL CANVI CLIMÀTIC


No crec que ningú s´haja sorprés de les declaracions de Rajoy en les quals diu que no s´ha de tractar l´escalfament de la Terra com a un problema mundial, quan els seus alcaldes, regidors i presidents autonòmics d´arreu de l´Estat espanyol es dediquen a promoure la destrucció del territori i l´esgotament dels recursos naturals. Per a ell, segurament, és més important la lletra de l´himne espanyol, o la bandera "estanquera". Pareix ser que li importa un pet la qualitat de vida dels futurs espanyols. Pense que una persona que pensa així no deu d´arribar mai al poder.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Rajoy i els seus tenen molt que callar sobre les mentides de l´11-M. Per què no parleu del tema? També es pot dir que uns personatges que han actuat així durant quasi 4 anys no haurien d´arribar mai al poder...

administrador ha dit...

És cert tot el que dius, però aquest bloc té altra funció, que és traure a la llum i al debat temes mediambientals, i crec que ací l´11M no toca. De totes formes, si vols, parlem de l´11M... No tinc cap inconvenient. Com tu dius, qui més tindrien que callar, són aquells que més soroll estan fent. Els qui ens van voler enganyar. Malament van actuar aleshores, i malament han estat actuant fins ara, però no només el PP, sinó tambe tot l´imperi mediàtic que tenen al seu voltant, i que no paren de contaminar l´opinió pública i de dividir Espanya.